Zaytung.Com
Zaytung
Uzun uzun yaz
VİDEOHABER

Putin: ''Ortadoğu bataklığı dedikleri kadar varmış...''

-> Unutulmaya yüz tutmuş o spor yorumcusundan gündeme bomba gibi düşen iddia: ''Şenol Güneş hoca filan değil!'
-> Fransa'dan Türkiye'ye krampon satışlarını yasaklayan düzenleme... Macron: ''Endişeliyiz...''
-> Tavladan başka oyun, dış güçlerden başka teori, Facebook sayfalarından başka kaynak bilmeyen üniversite mezunu esnaf, profil bilgilerine ''Stratejist'' kelimesini ekledi...
-> Şenol Güneş'in siyah kravatı, Fransa deplasmanında A Milli takımımıza 1 puanı getirdi...
-> Gruptan çıkma şansını hesaplamak için bu kez trigonometrik denklem çözmesine gerek kalmayan Türk futbol camiası şaşkın: ''Ne yani diğer sonuçların önemi olmayacak mı?''
FOTOHABER

Silah ihracatını durduran Batıya misilleme olarak Türkiye de nitelikli beyin ihracatını durdurma kararı aldı...

Türkiye o hileli, pis, kaka gazozların hangileri olduğunu öğrenmek için internete akın etti...

HALKIN SESİ

AKP'li Keçiören Belediyesi'ne bağlı ''A takımı'' adlı silahlı örgütün, Ankara'da bir doktor ve kız arkadaşını darp ettiği iddia edildi...

"En azından bankamatik memuru olmadan, karşılığında para aldıkları bir işi gerçekten yapıyorlarmış. Bu da bir ilerleme sayılır..."
SİNEMA

Battaniyelerinizi Hazırlayın: Undone'dan The Crown'a... Bu Kışı da Bir Şekilde Atlatmanızı Sağlayacak Yeni Mahsül Diziler

SPOR

TFF, Oynanan Futbolun Yakılan Elektriğe Değmemesi Nedeniyle Gece Maçı Uygulamasına Son Vermeye Hazırlanıyor...

Türkiye Futbol Federasyonu, hali hazırda borç yükü altında bulunan kulüplerin mali dengelerinin bir de artan elektrik fiyatları yüzünden iyice bozulmaması adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. devamı...
BLOG

Winter is Coming: Doğalgaza Alternatif Olarak Her Evde Bulunabilecek Düşük Maliyetli Yakacaklar...

DERGİ
ANKET

N'olmuş n'olmuş?

KİTAP

Instagram Resim Altlarınız İçin: Bir Takım Yeni Nesil Şairler ve Oldukça Acaip Kitapları...

ASTROLOJİ

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Sevgilinizin rahat ve umursamaz tavırları illa ki sizi aldattığı anlamına gelmiyor. Ancak bayram tatilini memleketinde ailesiyle geçireceğini söyleyip Kaş'a gitmesi o anlama geliyor olabilir. O işi bi araştırın siz... devam...
Zaytung Zone

''Amaaan şimdi eve gidip kim yemek yapacak?'' şeklinde düşünen takipçilerimizi diğerlerinden bi tık daha fazla seviyoruz, dürüst olalım...

Popmundo: Maceralar

Suriye Ordusu Ülkenin Kuzeyindeki Şehirleri de Rahatlıkla Geri Alabilsin Diye Tüm Dünyayı Karşısına Alma Pahasına Askeri Operasyon Düzenleyen Türkiye'ye Beşar Esad'dan Teşekkür Mesajı: ''Mahcup ediyorsunuz...''

Ağırlığını Kürt grupların oluşturduğu SDG'nin Suriye'nin kuzey doğusunda oluşturmaya çalıştığı koridoru engellemek amacıyla başlatılan Barış Pınarı harekatında 7. gün geride kalırken, harekat sonucu ülkenin kuzey doğusundaki şehirleri tek mermi atmadan geri almaya başlayan Suriye hükümetinden Türkiye'ye teşekkür mesajı geldi. devamı...

Ekonomik Yaptırımların Mevcut Durumda Pek Bir Şey Değiştirmeyeceğini Fark Eden ABD Hazine Bakanlığı, Öncelikle Türkiye'ye Mali Yardım Kararı Aldı...

Barış Pınarı harekatının ardından ABD Kongresi'nde hazırlanan Türkiye'ye yaptırım paketinin Türk ekonomisinin mevcut durumunda kayda değer bir değişikliğe neden olmayacağı yavaş yavaş ortaya çıkarken, ABD Hazine Bakanlığı'ndan yeni bir açıklama geldi. devamı...

İç Savaş ve Kıtlık Yüzünden Nüfusu 117 Kişiye Düşen Afrika Ülkesi, Göçmen Alımına Başladı

Blog

TEST: İstanbul'un Gece Hayatı Sizden mi Sorulur? Değilse Kimden Sorulur?

Yıllarca o bar senin, bu bar benim gezip durdunuz. Kadıköy, Beyoğlu, Bakırköy (ne işiniz varsa gerçi burada) demeden nereden müzik sesi geldiyse, nerede ortam varsa oraya koştunuz. Gece hayatınızdan kısmadınız, anne-babanızdan laf işittiniz. Arkadaşlarınızın peşinden dışarı çıktınız, sevgiliniz tarafından terk edildiniz. Gece dışarıda sabahladığınız için final sınavını kaçırıp okulu uzattınız. Normal şartlarda bu yaptıklarınız iyi vakit geçirmek dışından pek bir halta yaramaz, size 5 kuruş da kazandırmaz. Ama artık işler değişti. Gün artık bu çabalarınızın nakde dönme günüdür! Bunca yıllık birikiminizle ve Know-how’ınızla bir meslek sahibi olmak günüdür. Halihazırda en iyi yaptığınız şeyi yapıp, bir Night Hunter olarak çalışmak isteyenler şöyle buyursun: http://nighthunteraraniyor.com/  


Başvuru öncesi kendini sınamak isteyenler içinse ufak bir test hazırladık. Okunmuş pirincini yutan, şekerini yiyenleri de bu taraftan alalım. Allah zihin açıklığı versin sevgili Night Hunter aday adayları. Size tavsiyemiz heyecan yapmayın, bilmediğiniz soru olursa boş bırakın ve çok çişiniz geldiyse de altınıza ediverin. Dilediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Buyrun:

 

1- Aşağıdakilerden hayvanlardan hangisi henüz Kadıköy'de bir bar adı değildir?

a) Ayı

b) Fil

c) Karga

d) Tomson Ceylanı

 

2- Dışarıda bir şeyler içip içeri öyle girme kültürü, kim tarafından icat edilmiştir?

a) Büyük kimyager Louis Pasteur

b) Cimri, paragöz Napolyon

c) İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı

d) Babam. Yetmiyor işte o harçlık :(

 

3- Hangi birayı içmeyecektik?

a) İlkini

b) Dördüncüyü

c) İkinciyi

d) O sonuncuyu

 

4- İstanbul'un gece hayatı kimden sorulur?

a) Nejat Yulumlu, Beyoğlu Ekipler Amiri

b) Ayhan Bördübek, Nohut pilavcı

c) Esra Akanlar, Islak hamburger tüketicisi

d) Tabi ki benden.

 

5- Aşağıdaki mekanları, standart bir cumartesi akşamı sahip oldğu erasmuslu yoğunluğuna göre en büyükten en küçüğe doru sıralayanız:

I-Araf, II-Peyote, III-Karga, IIII-Leyla Teras

a) I - II - III - IIII

b) II - I - IIII - III

c) I - IIII - II - III

d) IIII - I - II – III

 

6- “Beyler hadi buradan çıkıp başka bi mekana geçelim ya baydı burası" cümlesinde anlatığım bozukluğu nerededir?

a) Birden fazla beyin yanlarında kız olmadan aynı mekanda olması

b) Hazır girilmiş mekan varken bi de orayı beğenmeyip başka yere geçmek istemeleri

c) Bangır bangır müzik sesinde o kadar uzun cümleyi kimse anlamaz

d) Hepsi.

 

7-  5'li kız grubunun arasında duran tek adama ne denir?

a) Kemancı

b) Korkuluk

c) Birader sen az şöyle gelsene?

d) Pardon ateşinizi alabilir miyim?

 

8- En iyisi hangisidir?

a) Dışarıda bir şeyler içip öyle girmek

b) Hepsini içeride içmek

c) Hiç içmemek

d) Ben bi’ su alayım

 

9- İçerdeki ses düzeyi ne bozukluklarına sebep olabilir?

a) Sürekli duyma

b) Arada bir uyuma

c) Bazen duyma, duyamayınca uydurma

d) Taşırmadan boyama

 

10- Aşağıdaki kokteyllerden hangisi votka ile yapılmaz?

a) Long island iced tea

b) Earl grey

c) Bloody marry

d) White russian

 

11- Bir gece kulübüne girince ilk naparsınız?

a) check-in yaparım

b) check-list yaparım

c) check it out yaparım

d) bırak check git, check git bebeğim başımdan...

 

12- Bir mekandan acilen uzaklaşmanız gerektiğini nasıl anlarsınız?

a) Bardağın içindeki havuç dilimlerinden

b) Girişteki "terasta yerimiz var buyrun" diyen adamdan

c) Elinde telefonla ağlayarak kapıya doğrun koşan ergenden

d) Hepsi

 

13- Aşağıdakilerden hangisi en muteber ciladır?

a) Bira

b) Votka

c) Viski

d) Tekila

 

14- Biranın 12 lira, duble rakının 15 lira olduğu mekanda naparsınız?

a) İçmem

b) Bir tane birayla bütün bir geceyi geçiririm

c) Rakıya ağırlık verir, kafayı düzeltirim

d) Öyle mekanlara zaten beni almıyolar

 

(Yanıtlar: 1-d, 2-d, 3-d, 4-b, 5-c, 6-d, 7-b, 8-b, 9-c, 10-b, 11-a, 12-d, 13-a, 14-b)

Değerlendirme:

1-4 arası doğru yanıt: Anne?!

4-7 arası doğru yanıt: Yani şimdi zamanın bi' iki kere dışarı çıkılmış, bi şeyler yaşanmış ama sizin iş olmaz be. Kendinize başka bir kariyer yolu seçip, önümüzdeki 30 seneyi de o geceleri "abi ne içmiştik yaa" diye anlatmaya devam etmeniz en sağlıklısı.

7-11 arası doğru yanıt: Biraz daha dolanıp gelin siz. Potansiyel var, istek var belli ama ya cimrisiniz, ya tembel ya da öğrenci bilemiyoruz henüz bir sebepten yeterli birikim oluşmamış. Bu yazı iyi değerlendirin, Biz sizi arıycaz.

11-14 arası doğru yanıt: Hah işte aradığımız adam, gerçek bir Night Hunter adayı! CV'yi biraz daha şişirip hemen yollayın ve şimdiden işi kaptığınız zaman ana babanıza durumu nasıl izah edeceğinizi düşünmeye başlayın...

15 ve üzeri doğru yanıt: Canım ne içtin sen?


facebook'ta Paylaş twitter'a yolla Allah'a havale et

Yorumlar:

Sıradaki Blog İçerikleri:

Sıradaki Haberler:

(13.10.2019)

AKP'li Keçiören Belediyesi'ne bağlı ''A takımı'' adlı silahlı örgütün, Ankara'da bir doktor ve kız arkadaşını darp ettiği iddia edildi...

"En azından bankamatik memuru olmadan, karşılığında para aldıkları bir işi gerçekten yapıyorlarmış. Bu da bir ilerleme sayılır..."

Suat Buruncalı, Elektrik tesisatçısı


Diğer yorumlar ->

(4.10.2019)

Memurlar için hükümetle yüzde 4 + 4 zam konusunda anlaşan sendika başkanı, kendi maaşına yüzde 85 zam yaptı...

"Ülkede birilerinin gerçek enflasyona göre zam alması umut verici. Çalışırsanız siz de yapabilirsiniz mesajı vermiş sayın genel başkan..."

Gizem Septikler, Hemşire


Diğer yorumlar ->